top of page

BAK Technology

Abstract Background

Produsele BAK – cea mai bună alegere!

COMON.png

Sudori cu caldura prin presiune

Extrider.png

Extrudeur manuale pentru sudare

BAK.png

Instrumente pentru sudare cu aer cald

header-micro__ScaleHeightWzQwMF0[1].png

Încălzitoare industriale

Instrumente pentru sudarea plastice BAK - Aplicații

Instrumentele noastre pentru sudarea plastice sunt disponibile în mai multe versiuni diferite. Cu ajutorul acestor instrumente, puteți lucra cu toate tipurile de termoplasice, de toate mărimile și grosimile.

 

Cu siguranță veți găsi instrumentul pentru sudarea plastice potrivit pentru fiecare aplicație: pentru sudarea membranei, de exemplu în inginerie civilă, pentru aplicarea pe acoperișuri plate sau înclinate, pentru prelate sau pentru sudarea benzițelor pe acoperișurile camionului. Indiferent dacă aveți o aplicație scurtă sau de lungă durată, proiecte mici sau mari: instrumentele noastre pentru sudarea plastice sunt potrivite pentru a suda în fiecare șantier de construcție, precum și în interior.

 

Instrumentele noastre pentru sudarea plastice sunt ușor de utilizat, robuste și compacte. Toate instrumentele pentru sudarea plastice sunt ușor de întreținut și au fost dezvoltate cu atenție și testate în teren.

Descărcați broșuri

Pentru mai multe informații despre produsele noastre, inclusiv detalii tehnice și prezentări, vă rugăm să descărcați broșurile noastre disponibile pentru descărcare

Contactaţi-ne

Dacă aveți mai multe întrebări și cereri de preț, vă rugăm să ne contactați

Communication Tower
bottom of page