top of page

Soluții la problemele în încălzirea industrială

eda921c87dc24df9acb163f6e4692e07.webp

CE FACEM

Ca companie Techrom, ne dedicăm să oferim cele mai bune soluții pentru aplicațiile dumneavoastră. Suntem specializați în distribuirea echipamentelor necesare în sectoare precum fabrici, construcții, restaurante și multe altele, precum și în furnizarea de soluții și produse pentru proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră de experți cu vastă experiență în domeniu vă oferă soluții profesionale pentru toate tipurile de probleme tehnice și de încălzire. Suntem dedicați să ne asigurăm că înțelegem nevoile dumneavoastră unice și să oferim soluții personalizate care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cu soluții complete pentru încălzirea industrială, suntem siguri că vom fi capabili să răspundem cerințelor dumneavoastră și să asigurăm un mediu de lucru sigur și confortabil. Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre modul în care putem fi de ajutor cu proiectele dumneavoastră.

9bc84b_ff377ecda3404d0eb335ed065df1964f~mv2.webp
312748818_451041067134029_7821793391092496418_n.jpg

Caldor Industrial Heating System

Fabricare: După ce au fost finalizate design-urile, facilitățile de fabricare ale Caldor produc elementele și sistemele de încălzire folosind materiale de calitate înaltă și echipamente de ultimă generație. Acest lucru asigură faptul că toate produsele îndeplinesc standardele stricte de calitate ale companiei.

Vânzare: Caldor distribuie și vinde elementele și sistemele sale de încălzire clienților din întreaga lume, inclusiv clienți domestici și industriali. Companie oferă o gamă de soluții de încălzire pentru diferite aplicații, inclusiv elemente de încălzire electrică, încălzitoare și sisteme de încălzire pentru uz comercial și industrial.

Soluții industriale: Caldor oferă, de asemenea, soluții de încălzire industrială pentru diverse aplicații industriale, cum ar fi cuptoare, cuptoare și uscătoare. Lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile lor unice și a proiecta elemente și sisteme de încălzire care sunt special adaptate nevoilor lor.

Cercetare și Dezvoltare: Caldor își îmbunătățește continuu elementele și sistemele sale de încălzire prin cercetarea de noi tehnologii și materiale pentru a oferi cea mai bună soluție pentru clienții săi.

 

BAK Technology AG

Compania Techrom este partenerul al producătorului de top BAK Technology AG în România. BAK Technology AG este un producător recunoscut în industrie pentru echipamentele sale de sudare a plasticului, extrudere, încălzitoare de aer și suflante.

Cu acest parteneriat, ne propunem să oferim clienților din România cele mai bune soluții pentru fabricarea materialelor plastice, construcția de țevi, acoperișuri, construcții civile, tuneluri, căldură de proces, prelate, pardoseli și multe altele.

Avem o echipă de experți care se concentrează pe oferirea celor mai bune soluții și produse de înaltă calitate, care sunt adaptate nevoilor specifice ale clienților.

Ne angajăm să furnizăm produse și soluții de înaltă calitate și să oferim un serviciu de suport de calitate pentru a asigura satisfacția clienților și a fi un partener de încredere pentru toate nevoile lor.

Screenshot 2023-02-12 at 00-35-01 BAK AG (_baktechnology) • Instagram photos and videos.pn
1920TutcoFarnamHeader.jpg

Techrom este partener oficial cu Tutco, cel mai mare producător de elemente de încălzire cu serpentine deschise din lume. Cu capacitatea de a produce peste 35.000 de încălzitoare pe zi, Tutco satisface nevoile clienților OEM. Compania este recunoscută la nivel mondial pentru inovarea în domeniul încălzirii și deține 80% din brevetele americane în tehnologia de încălzire cu serpentine deschise. Componentele de încălzire Tutco sunt utilizate în numeroase aplicații comerciale, cum ar fi refrigerarea, HVAC, electrocasnice, echipamente de laborator, vânzări automate, ambalare, transformare, echipamente medicale și prelucrarea plasticului.

 

DKM Machinery

Partenerul Oficial Techrom din partea DKM este un producător recunoscut la nivel mondial și inovator în domeniul turnării prin injecție a plasticului din China, oferind mașini de injectare a plasticului calificate și tehnologii de turnare a plasticului, precum și soluții de linie de turnare prin injecție complet echipate. DKM a fost fondat în 2007 și se concentrează pe "mentalitatea de turnare 5H", cu accent pe viteză mare, precizie ridicată, economie de energie, siguranță și stabilitate în ciclul de proiectare și producție al mașinilor.

dkm-large-machine.jpg
bottom of page