top of page

Dispozitive de automatizare

Dispozitivele de automatizare sunt componente esențiale ale sistemelor automate și robotice utilizate în industria modernă. Aceste dispozitive controlează și monitorizează automat procesele de producție și îndeplinesc diverse sarcini fără intervenția umană. Dispozitivele de automatizare includ senzori și instrumente de măsurare, controlere de procese, interfețe de utilizator, actuatori și alte componente. Acestea sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, cum ar fi producția de automobile, procesarea alimentelor, producția de electronice și multe altele. Automatizarea crește eficiența și precizia proceselor industriale, reduce costurile și crește calitatea produselor.

Enda.png

Gamă de produse

euc9526.jpg

Procesoare de măsurare, monitorizare și control

Procesoarele de măsurare, monitorizare și control sunt componente de bază care asigură funcționarea sigură și eficientă a echipamentelor industriale. Aceste dispozitive măsoară, monitorizează și controlează variabilele de producție.

ehtc7425a.jpg

Transmițătoare și controlere de umiditate și temperatură

Transmițătoarele și controlerele de umiditate și temperatură măsoară, monitorizează și controlează schimbările de umiditate și temperatură. Acestea urmăresc schimbările de umiditate și temperatură în timpul procesului de producție, menținând calitatea produsului și îmbunătățind eficiența procesului de producție.

atp4.jpg

Relee temporizate

Releele temporizate permit deschiderea unui circuit pentru o anumită perioadă de timp. Acestea sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale pentru a controla perioada de funcționare a echipamentelor.

ET4420.jpg

Controlere de temperatură

Controlerele de temperatură măsoară temperatura și răspund la schimbările de temperatură. Acestea sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, cum ar fi cuptoare industriale, sisteme de răcire și încălzire, sau frigidere. De obicei, controlerele de temperatură sunt utilizate împreună cu senzori de temperatură, cum ar fi termocupluri sau termistoare.

edp7041.jpg

Potențiometre digitale

Potențiometrele digitale, similare cu potențiometrele analogice, sunt utilizate pentru a schimba un semnal de tensiune. Cu toate acestea, potențiometrele digitale schimbă semnalul sub formă digitală. Acestea sunt utilizate în sistemele de automatizare industrială și în alte aplicații de procesare a semnalelor.

epa542.jpg

Ampermetre și voltmestre

edt3423a.jpg

Controlere de refrigerare, climatizare și dezghețare

Controlerele de refrigerare, climatizare și dezghețare asigură funcționarea sigură și eficientă a sistemelor de refrigerare. Aceste dispozitive măsoară, monitorizează și controlează diverse parametri, cum ar fi temperatura, presiunea și umiditatea. Sunt utilizate în sistemele de refrigerare industriale, frigidere, sisteme de climatizare sau congelatoare.

ech7700.jpg

Contoare și tachometre

Contoarele și tachometrele măsoară viteza unei mașini sau dispozitiv. Contoarele numără numărul de obiecte, urmărind mișcarea dispozitivului. Tachometrele măsoară viteza obiectului. Aceste dispozitive sunt utilizate în mașinile industriale, motoare și alte aplicații.

epcr02.jpg

Ampermetrele și voltmestrele măso

bottom of page