top of page

Elemente de încălzire tubulare

Techrom Romania, o companie specializată în furnizarea și producerea de elemente de încălzire de cea mai înaltă calitate. Printre produsele noastre se numără și încălzitoarele cu aripioare, încălzitoarele prin imersiune, încălzitoarele tubulare și încălzitoarele cu carcasă.

Tehnologia noastră consolidată, bazată pe tuburi, utilizează sârmă rezistivă într-un strat de oxid de magneziu comprimat și protejat de o teacă metalică. Selecția atentă a materiilor prime și standardele stricte de calitate care reglementează procesele noastre de fabricație garantează calitatea superioară a elementelor noastre tubulare cu teacă, fiabilitatea în timp (chiar și la temperaturi și încărcări specifice foarte ridicate), rezistența chimico-mecanică și siguranța în orice condiții.

În special pentru teaca care trebuie să reziste la stresul termic și mecanic și la coroziune, oferim o gamă largă de diametre standard (6,25 până la 16 mm) și materiale: oțel inoxidabil, Incoloy, inconel, cronifer, oțel carbon, cupru, titan sau materiale speciale. Laboratoarele noastre verifică sistematic calitatea tuturor materialelor, care sunt garantate și de un sistem de urmărire.

Oferim încălzitoare tubulare într-o gamă largă de putere, tensiuni și lungimi (de la 100 la 8.000 mm) și forme. Îndoirea elementelor în forme plate sau tridimensionale care sunt cele mai potrivite pentru aplicațiile clienților: elemente de încălzire în formă de U simplă, serpentine, forme dreptunghiulare sau spiralate, etc.

Furnizam și carcase și conexiuni pentru încălzitoare cu protecție la explozie, instalate în medii explozive. Încălzitoarele tubulare cu teacă sunt extrem de versatile și potrivite pentru mai multe aplicații și domenii: energie, procese industriale, mașini industriale în general și mașini pentru prelucrarea plasticului, transport, climatizare și încălzirea casnică, catering, automate de vânzare, mașini profesionale de spălat și călcat și centre de wellness.

În sinergie cu clienții noștri, dezvoltăm și producem o gamă largă de încălzitoare tubulare: simple, cu aripioare, asamblate, potrivite pentru sisteme de schimb de căldură prin imersiune sau complexe (încălzitoare cu flanșe sau canalizare). Încălzitoarele pot fi asamblate și cu diferite elemente (conexiuni, flanșe și atașamente filet

bottom of page