top of page
band-heater.png

Încălzitoare de bandă

Încălzitoarele de bandă sunt o soluție ideala pentru încălzirea cilindrică generală. Sunt foarte potrivite pentru mașinile și uneltele de injectare, pentru mașinile și uneltele de extrudare, pentru uneltele Hot Runner, pentru transferul tuburilor cu procesarea bitumului, pentru sigilatoare de pungi, pentru dispozitive de umplere (industria alimentară), pentru fabricarea mașinilor speciale, pentru unelte de tub, pentru dispozitive de acoperire, pentru tehnologia de formare prin suflare, pentru decupaje de manșete și pentru procesarea cauciucului. Sunt dovedite ca echipament OEM fiabil pentru mai multe tipuri de mașini comune.

Noi producăm elemente de încălzire prin bandă dimensionate și construite pentru transmitere rapidă a căldurii în mai multe tipuri de aplicații.

Banda sunt elemente de încălzire proiectate pentru montare ușoară și sunt alcătuite în general dintr-un inel din oțel inox sau metal Alusi® cu un fir rezistiv din nichel-crom cu izolație din mică sau ceramică. Acestea pot fi, de asemenea, furnizate plate (în forme diferite) și cu diferite tipuri de ieșiri de cablu, protecții și terminale.

Pentru încălzitoarele noastre de bandă din ceramica sau mica (inclusiv versiunea pentru duză) folosim numai materiale de cea mai bună calitate pentru a garanta durabilitatea, fiabilitatea și siguranța.

Lucrând împreună cu clienții noștri, dezvoltăm încălzitoare de bandă personalizate. Datorită experienței noastre consolidate în proiectarea și producerea încălzitoarelor pentru mai multe sectoare, suntem producători de referință pentru clienții care necesită o soluție care asigură un randament maxim și economii de energie pentru aplicațiile lor.

Compania Techrom - Caldor se află în România

Obține o ofertă

aici ne puteți trimite cererea dvs. și vă vom răspunde în curând.

Vă mulțumim pentru trimitere!

Mica-band-heater-title.png

Rezistente electrice pentru cilindri cu mica

Rezistentele electrice cu mica pentru cilindri sunt utilizate pentru a încălzi cilindrii în diferite aplicații, cum ar fi mașinile de injectare cu material plastic sau de extruzie, tuburile de transfer cu procesare de bitum, dispozitivele de etanșare a sacilor, dispozitivele de umplere (industria alimentară), fabricarea echipamentelor speciale, ustensilele pentru tuburi, dispozitivele de acoperire, tehnologia de prelucrare a materialelor plastice prin suflare și prelucrarea cauciucului. Aceste rezistente electrice sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi sârma rezistivă din nichel-crom, pentru a garanta fiabilitatea și siguranța în funcționare. Techrom-Caldor poate produce rezistente electrice cu mica pentru cilindri personalizate, împreună cu clienții săi pentru a dezvolta soluții eficiente și economice pentru aplicațiile lor.

Rezistenta de bandă ceramic este un tip de încălzitor de bandă care folosește ceramică ca izolație în jurul firului rezistiv de nichel-crom. Acest tip de încălzitor de bandă este de obicei utilizat pentru aplicații care necesită o putere mare de încălzire și o eficiență termică ridicată. Încălzitorii de bandă ceramici sunt rezistenți la uzură, durabili și siguri, și sunt adesea folosiți în industria injectării cu material plastic, a tehnologiei de extruzie și a procesării cauciucului. În calitate de producător de încălzitoare de bandă cu experiență, Techrom-Caldor poate produce încălzitoare de bandă ceramice personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale clienților săi.

Ceramic-band-heater-title.png

Rezistenta electrica ceramica tip cilindru

Nozzle-Band-Heater-title.png
Nozzle-Band-Heater-title.png

Rezistente electrice pentru duze

Încălzitorul de bandă cu duză este un tip special de încălzitor de bandă care are o formă adaptată pentru a se potrivi cu duzele. Acesta este folosit pentru a încălzi duzele utilizate în diferite aplicații, cum ar fi mașinile de injectare cu material plastic sau de extruzie. Încălzitorul de bandă cu duză poate fi realizat din mica sau ceramica, materiale care asigură durabilitate, fiabilitate și siguranță în funcționare. Techrom-Caldor poate produce încălzitoare de bandă cu duză personalizate, lucrând împreună cu clienții pentru a dezvolta soluții care să asigure un randament maxim și economii de energie pentru aplicațiile lor.

bottom of page