top of page
Metal.png

Banc metalic de lucru

Techrom este o companie autohtonă specializată în producția de mobilier metalic și confecții metalice. Portofoliul său de produse include dulapuri vestiar metalice, bancuri metalice de lucru, mobilier metalic industrial și birotică, rafturi metalice, sisteme de arhivare cu rafturi metalice mobile și alte tipuri de confecții metalice.

Produsele companiei sunt realizate din materiale metalice de înaltă calitate, cum ar fi oțelul și aluminiul, și sunt proiectate pentru a fi utilizate în medii industriale, comerciale și de birou. Fiecare produs este fabricat cu atenție la detalii pentru a garanta fiabilitatea și durabilitatea pe termen lung.

Cars.png

 Banc de lucru universal

Sistemele de cu rafturi metalice mobile oferă o soluție practică și eficientă de organizare  și altor articole. Acestea sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat și deplasat, în timp ce oferă o soluție eficientă de organizare.

Desk.png

Bancuri metalice de lucru

Bancurile metalice de lucru sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și caracteristici pentru a se potrivi cu specificațiile clienților. Acestea sunt proiectate pentru a rezista la utilizare intensivă și sunt prevăzute cu accesorii utile, cum ar fi șuruburi, cleme și suporturi.

Dolaps.png

Dulapuri metalice

Dulapurile vestiar metalice sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale clienților, fiind prevăzute cu diverse accesorii, cum ar fi știfturi pentru agățarea hainelor sau compartimente pentru încălțăminte.

Mobilier metalic industrial specializat

În ansamblu, Techrom oferă o gamă completă de produse de mobilier metalic și confecții metalice, personalizabile pentru a se potrivi cu specificațiile clienților și concepute pentru a fi durabile și fiabile pe termen lung. Compania utilizează cele mai bune materiale și tehnologii de producție pentru a garanta calitatea produselor sale.

Carocioare metalice

Banc metalic de lucru

Cerere pret!

Techrom, panoul producției urmărește îndeaproape tendințele și dezvoltările tehnologice din întreaga lume și menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel prin echipa sa de ingineri. Abordarea noastră de a pune întotdeauna satisfacția clienților în prim-plan ne permite să extindem volumul de afaceri în fiecare zi. Scopul nostru este de a fi prima alegere în industrie prin consolidarea acestei conștientizări în cadrul echipei noastre de ingineri prin baza noastră de producție bazată pe filosofia calității.

Producem dulapuri vestiar metalice, mobilier metalic de birou, mobilier metalic industrial, dulapuri metalice pentru ateliere, bănci metalice de lucru, rafturi metalice și rafturi metalice industriale, împreună cu posibilitatea de a produce mese de lucru speciale.

În plus față de serviciile noastre, oferim servicii de tăiere cu laser, tăiere cu pumn, îndoire cu unghi, fabricație sudată, sudare inoxidabilă, tăiere de foi de oțel inoxidabil, tăiere de foi ERP, tăiere de foi DKP, tăiere de foi negre, producție de panouri de ascensoare, producție de panouri din oțel inoxidabil, panouri de perete de tăiere cu laser, separatoare de perete din metal de tăiere cu laser, precum și producția de tablouri din metal de tăiere cu laser. Pentru întrebări și solicitări, vă rugăm să luați legătura cu noi.

bottom of page