top of page

Pionierat în China, lider în industria IMM

Datorită fundației tehnice acumulate de-a lungul multor ani, suntem onorați cu 13 premii legate de tehnicile IMM multi-component, după cum urmează: primul platou rotativ ultra-mare din China, primul IMM cu trei componente de dimensiuni mari din China, primul IMM cu cinci componente din China, primul sistem electric chinezesc "o unitate-două matrițe", primul sistem chinezesc de turnare prin injecție sandwich, etc.

0122.png

Despre BORCHE

Borch Machinery Co., LTD (Borche), înființată în 2002, se specializează în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de mașini inteligente de turnare prin injecție (IMM). În prezent, Borche are TREI baze de producție: sediul central din Guangzhou cu baza de cercetare și dezvoltare și producție, uzina din Hangzhou și uzina demonstrativă de fabricare inteligentă a mașinilor cu două plăci din Guangzhou. În total, Borche are o suprafață de 215.000 de metri pătrați și peste 800 de angajați.

Ca a cincea Unitate de Președinție a Asociației Industriei Mașinilor de Plastic din China (CPMIA), Borche a fost selectată pentru prima dată ca Unitate Demonstrativă a Programului de Fabricare Inteligentă în 2015 și acreditată ca Întreprindere Națională de Tehnologie Avansată a Programului Național Torch, Centrul de Inginerie și Tehnologie pentru Mașini de Plastic din Guangdong, Centrul Tehnologic la nivel Provincial, stația de cercetare științifică postdoctorală și certificarea sistemului național de management al „Integrării Informației și Industriei”. În 2016, Borche a fost de asemenea selectată ca întreprindere demonstrativă a Programului Național pentru Noi Modele de Fabricare Inteligentă, fiind singura întreprindere din Guangzhou și singura întreprindere din industria mașinilor de plastic.

Ca producător al celui mai mare IMM cu două plăci din Asia, expert în IMM-uri inteligente cu două plăci, Borche a dezvoltat seria BU de IMM-uri inteligente cu două plăci, seria BS de mașini servo, seria Bi de mașini actualizate cu articulație, mașini hibride și seria BM de IMM-uri cu mai multe componente, care includ peste 100 de modele. Forța de prindere a mașinii variază de la 50T la 6800T, greutatea de injectare de la 25g la 300Kg.

BU-V.png

Seria BU-V

Borche BU6800 este cea mai mare mașină de turnare prin injecție cu două plăci din Asia, în termeni de combinație între forța de închidere și volumul de injecție, precum și efectul de economisire a energiei. Forța de închidere ajunge la 68000 KN. Mașinile inteligente cu două plăci de la Borche au o bară de legătură cu durată de viață super lungă, performanță precisă, stabilă și fiabilă, ocupă puțin spațiu și necesită mai puțină întreținere.

BI.png

Seria Bi

Seria Bi poate conecta echipamente periferice și realiza comunicare bidirecțională a datelor, integrând informațiile echipamentelor periferice în controlerul mașinii. Seria Bi poate fi conectată la PC sau telefon mobil. Utilizatorul poate monitoriza cu ușurință starea mașinilor prin intermediul interconectivității și a senzorilor încorporați.

BS.png

Seria BS

Seria BS-Ill Servo se remarcă printr-un sistem de alimentare adecvat, control de înaltă precizie, performanță stabilă, versatilitate ridicată și trei dimensiuni ale cilindrului șurub, satisfăcând diferite cerințe de producție.

Aplicatii Industriale

Industria Auto

Odată cu dezvoltarea ușurării automobilelor, se utilizează din ce în ce mai multe materiale plastice. Turnarea prin injecție a pieselor din plastic pentru automobile a avansat considerabil și va fi una dintre principalele direcții de dezvoltare.

 

1

exp.png

Experiență

Avem ani de experiență în proiectarea și livrarea mașinilor de turnare prin injecție.

2

tech.png

Receptivi

Lucrăm cu dvs. și afacerea dvs. pentru a instala echipamentele cu cât mai puține întreruperi posibile.

3

Tehnologie

responsive.png

Design premiat și multiple brevete pentru unele dintre cele mai sofisticate tehnologii disponibile.

bottom of page