top of page
1212.jpg

TUTCO SureHeat

Tutco Sureheat încălzitoarele electrice industriale de aer sunt proiectate și realizate folosind elementele de încălzire patentate Serpentine. Acest design unic al elementului cu bobină deschisă oferă transfer de căldură superior, dimensiuni compacte, încălzire și răcire rapidă, control precis al temperaturii, calitate, performanță și durată lungă de viață a elementului, fiind lider în industrie în domeniul încălzirii de proces. Cu un catalog de modele standard și sisteme de încălzire de proces personalizate pentru a satisface cele mai exigente aplicații la temperaturi și presiuni ridicate, Tutco Sureheat poate oferi soluția potrivită. Încălzitoarele de aer Tutco Sureheat sunt utilizate într-o varietate largă de aplicații și industrii, inclusiv Aeronautică, Automotive, Medicală, Ambalare, Electronică, Semiconductori, Plasctice, Cauciuc, Conversie, Tipărire, Hârtie, Farmaceutică, Sterilizare și altele.

TechRom Industrial este mândru să fie unul dintre distribuitorii originali ai liniei de produse Tutco Sureheat. Cu peste 50 de ani de experiență, aducem cunoștințe despre produse și aplicații, servicii și suport pentru a vă satisface nevoile. Vă rugăm să revizuiți informațiile despre produse de mai jos și să contactați biroul nostru pentru a discuta despre aplicația sau cerințele dumneavoastră, pentru a furniza prețuri și termene de livrare sau pentru a răspunde oricăror întrebări.

Industrii

Încălzitoare Electrice de Aer & Gaz Inert

Încălzitoare Speciale Personalizate

Determină Încălzitorul Tău

Produse de încălzire a aerului de proces pentru aplicații industriale și echipamente OEM.

Soluții de încălzire a aerului flanșate la temperaturi înalte pentru cercetare, testare și aplicații speciale.

Alege un încălzitor de aer de proces potrivit pentru aplicația ta.

Încălzitoarele Electrice de Aer TUTCO SureHeat Dispun de Tehnologia noastră Patentată Serpentine™

Încălzitoarele electrice TUTCO SureHeat îndeplinesc cerințele exigente ale aplicațiilor de proces la temperaturi înalte. Produsele noastre au fost integrate într-o varietate de procese și facilități de producție OEM la nivel mondial. TechRom reprezintă și oferă în România, Moldova și Bulgaria toate produsele și soluțiile TUTCO SureHeat.

Obțineți o cotație

Completați formularele pentru a obține informații și prețuri despre produsele TUTCO Surehat

Thanks for submitting!

bottom of page