top of page
Screenshot 2024-07-02 202714.png

Încălzitoare Infraroșu Modulare

Încălzitoarele infraroșu modulare TechRom sunt ideale pentru utilizarea în fabrici de producție, fie în configurații modulare, fie personalizate. Aceste încălzitoare pot fi adaptate la tensiunea disponibilă la locul de utilizare, asigurând o instalare simplă și eficientă. Încălzitoarele infraroșu modulare TechRom sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și pot fi configurate individual pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client.

Încălzitoare Infraroșu Modulare Techrom: Soluția Ultimă pentru Încălzirea Industrială

Încălzitoarele infraroșu modulare Techrom sunt concepute pentru o varietate de utilizări industriale, oferind flexibilitate și personalizare pentru a satisface nevoile diverse de încălzire. Aceste încălzitoare sunt deosebit de eficiente în aplicații de mici, medii și mari dimensiuni, cum ar fi producția de pardoseli, membrane pentru acoperișuri, geomembrane, procese de uscare, embosare, acoperire, laminare și termoformare.

Designul modular al încălzitoarelor Techrom Modular permite utilizarea acestora în diverse configurații. Acestea pot fi combinate pentru a crea câmpuri de încălzire de diferite dimensiuni și pot fi controlate individual în zone de încălzire separate, ceea ce le face ideale pentru aplicațiile de uscare în care apa absoarbe radiațiile infraroșii de undă medie în mod eficient.

 

În ansamblu, încălzitoarele infraroșu modulare Techrom oferă soluții de încălzire adaptabile, eficiente și personalizabile pentru o gamă largă de aplicații industriale, asigurând performanțe optime și adaptabilitate.

Aplicații

Procesul de embosare

Procesul de uscare

Procesul de laminare

Procesul de acoperire

Procesul de termoformare

Aplicatii speciale

bottom of page