top of page
header-two.jpg

Seria BM

Tehnologie Avansată

Mașinile Borche multi-componente pot oferi soluții stabile, precise și flexibile pentru diferite tipuri de cerințe personalizate. Cu peste 10 ani de experiență în această categorie, Borche a realizat injecția 5K într-o singură mașină. Avem toate tipurile de mașini multi-componente, inclusiv paralele, în formă de L, verticale, piggy-back etc.

BM Series Product Page.png
bm-mt-series-1.png
bm-ml-series.png

Seria MT

Seria MT este o serie de mașini nou dezvoltate cu două componente, având plăcuțe mai largi și unități de injecție paralele. Două unități de injecție pot fi selectate liber din unitățile de injecție ale seriei MT.

Seria ML

Mașina cu două componente BM-ML este îmbunătățită pe baza mașinii standard de injecție BS. Luând ca exemplu BM150-022ML, unitățile principale și laterale de injecție sunt echipate cu șuruburi de 40 și, respectiv, 25. Grosimea matriței a crescut de la 500 mm la 550 mm, în timp ce specificația de strângere a BS150-III rămâne neschimbată. Dimensiunea diferită a unității de injecție poate fi schimbată conform cerințelor clientului.

bm-mv-series.png
bm-mk-series-FEATURED.jpg

Seria MV

Mașina cu două componente MV este proiectată cu structură de injecție verticală. Unitatea de injecție este montată vertical pe partea superioară a plăcuței fixe, astfel încât mașina ocupă aceeași amprentă ca mașina standard.

Seria MK

Pe măsură ce distanța dintre cele două duze devine mai mică, spațiul dintre cele patru bare de legătură poate fi utilizat pe deplin, ceea ce facilitează reducerea dimensiunii matriței. Controlul separat al celor două unități de injecție permite secvențe de injecție diferite, îmbunătățind precizia turnării.

3c.png

Mașină cu Trei Componente

Mașinile noastre cu trei sau mai multe componente sunt realizate special pentru clienții noștri. Vă rugăm să faceți o solicitare dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile noastre pentru această mașină.

Seria BS

Seria Bi

Seria BU-V

Mașinile multi-component Borche pot oferi o soluție stabilă, precisă și flexibilă pentru diferite tipuri de cerințe personalizate. Cu peste 10 ani de experiență în această categorie, Borche a realizat injecția 5K într-o singură mașină. Avem toate tipurile de mașini multi-component, inclusiv paralele, în formă de L, verticale, piggy-back, etc.

Seria BS-Ill Servo se remarcă printr-un sistem de alimentare adecvat, control de înaltă precizie, performanță stabilă, versatilitate ridicată și trei dimensiuni ale cilindrului șurub, satisfăcând astfel diferitele cerințe de producție.

BI Series Product Page.png

Seria Bi poate conecta echipamente periferice și realiza comunicare bidirecțională a datelor, integrând informațiile echipamentelor periferice în controlerul mașinii. Seria Bi poate fi conectată la PC sau telefon mobil. Utilizatorul poate monitoriza cu ușurință starea mașinilor prin intermediul interconectivității și a senzorilor încorporați.

BU-V Series Product Page.png

Borche BU6800 este cea mai mare mașină de turnare prin injecție cu două plăci din Asia, în termeni de combinație între forța de închidere și volumul de injecție, precum și efectul de economisire a energiei. Forța de închidere ajunge la 68000 KN. Mașinile inteligente cu două plăci de la Borche au o bară de legătură cu durată de viață super lungă, performanță precisă, stabilă și fiabilă, ocupă puțin spațiu și necesită mai puțină întreținere.

bottom of page