top of page

Îndoire Abkant

Îndoire Abkant

Îndoire Abkant la TechRom

Echipa TechRom oferă servicii complete de îndoire abkant pentru toți clienții noștri. Îndoirea profesională a metalelor este efectuată cu atenție de departamentele noastre experimentate de producție metalică.

Presa CNC Abkant este proiectată pentru a rezista condițiilor de lucru dure, utilizând materiale de înaltă calitate. Aceste mașini sunt echipate cu cele mai noi tehnologii și oferă soluții modulare și ușor de utilizat, acceptate la nivel mondial. Avantajele preselor CNC Abkant includ:

- Utilizare sigură și eficientă
- Capacitatea de a efectua multiple îndoituri consecutive
- Reglarea vitezei de îndoire
- Ajustarea rapidă și automată a suporturilor
- Introducerea dimensiunilor pe panoul de control
- Gestionarea fișierelor în funcție de piesele de prelucrat
- Modele disponibile în diverse tonaje și lățimi

**Principiile de funcționare ale presei CNC Abkant**

Pozițiile suporturilor din spate, unghiurile de îndoire, ordinea îndoiturilor și necesitățile de cursă sunt automatizate și controlate de unitatea CNC. Îndoirea plăcilor se realizează prin forțele generate de mișcarea matriței superioare sub presiunea hidraulică. Întregul proces este monitorizat și ajustat pentru a obține rezultatul dorit.

**Prețurile pentru Îndoirea CNC Abkant**

Prețurile variază în funcție de cantitatea materialelor de prelucrat și dimensiunile plăcilor. Dimensiunile și complexitatea pieselor influențează direct costurile. Dezvoltarea tehnologică a permis reducerea semnificativă a costurilor de îndoire, făcând posibile producții de serie și prelucrarea metalelor dure cu ușurință.

**Alegerea profesioniștilor Ponispono**

Sprijinim cercetarea și inovarea pentru a dezvolta mașini CNC de tăiere și îndoire, oferindu-vă soluții care depășesc așteptările. Ne dedicăm să vă sprijinim în toate aspectele, oferind mașini care îmbunătățesc performanța și sunt adaptate cerințelor moderne. Prioritățile noastre includ producția de calitate la costuri reduse și livrarea la timp a produselor.

bottom of page