top of page

Tablou Metalic Decupat cu Laser

Tablou Metalic Decupat cu Laser

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor de producție și design, noi produse de design sunt lansate pe piață atât în domeniul arhitecturii interioare, cât și exterioare. Nu cu mult timp în urmă, acum 10-15 ani, tablourile în ulei erau frecvent întâlnite pe pereți. În ultimii ani, acestea au fost înlocuite treptat de diverse tipuri de tablouri metalice decupate cu laser. Putem spune că primele tablouri metalice decupate cu laser au apărut inițial sub formă de plăci de semnalizare. Necesitatea de a avea plăci în interiorul apartamentelor și spațiilor de lucru a condus la producerea acestui tip de tablouri folosind tehnologia de decupare cu laser. De-a lungul timpului, acest tip de producție a evoluat datorită imaginației producătorilor și designerilor, devenind elemente decorative pentru pereți.

Tablourile metalice decupate cu laser sunt utilizate în principal în scopuri decorative în locuri precum cafenele și clădiri de birouri, dar în ultimii ani au început să fie văzute și în locuințe. Datorită aspectului lor modern, aceste tablouri metalice decupate cu laser sunt din ce în ce mai des întâlnite în multe case.

Tablourile metalice decupate cu laser sunt produse prin tăierea și modelarea foilor de oțel sau aluminiu de 3-4 mm grosime, folosind mașini de tăiat cu laser programate. Deși tablourile din lemn pot fi, de asemenea, tăiate ușor cu mașini de tăiat cu laser, tablourile metalice sunt mai durabile.

Capacitățile tehnologiei de tăiere cu laser sunt limitate doar de imaginația designerului, astfel că orice formă, figură, imagine sau emblemă poate fi ușor decupată pe foile metalice. Procesul de producție al tablourilor metalice decupate cu laser constă în trei etape principale. Prima etapă este pregătirea designului tabloului pe computer. Dacă nu aveți un design propriu, puteți alege din designurile predefinite de la producători sau puteți solicita modificări ale acestora.

După încărcarea designului în computerul conectat la mașina de tăiat cu laser, începe a doua etapă a producției. În această etapă, mașina de tăiat cu laser execută comenzi primite de la computer pe foaia metalică. Această etapă se desfășoară complet automat, fără a fi necesară intervenția umană.

După ce foaia metalică a fost decupată și a dobândit forma dorită, urmează etapa finală de vopsire și curățare. Tabloul este vopsit conform preferințelor clientului și este curățat meticulos înainte de livrare.

Ponis Metal se angajează să ofere produse de înaltă calitate, combinând tehnologia avansată de tăiere cu laser cu un design creativ, pentru a aduce o notă modernă și durabilă oricărui spațiu.

bottom of page